SERVEIS I QUOTES MENSUALS

Entrenament personal

Els entrenaments individuals són ideals per a persones amb necessitats molt concretes. Si vols recuperar-te d’alguna lesió o en vens d’una, és una bona opció. També, és ideal per a aquells i aquelles que no teniu experiència fent exercici i voleu agafar més confiança. Amb el teu entrenador/a treballaràs la respiració, la mobilitat, estiraments, coordinació, força, potència i treball cardiovascular, en un entorn privat, tranquil i 100% personalitzat. 

1 entreno/setmana

140 al mes (IVA inclòs)
  •  

2 entrenos/setmana

260
al mes (IVA inclòs)
  •  

3 entrenos/setmana

380
al mes (IVA inclòs)
  •  

Entrenament duo

Entrenaments per a dues persones. Vosaltres podeu escollir la persona amb qui entrenareu o us la busquem nosaltres. El teu entrenador/a adaptarà en tot moment els entrenaments a les necessitats de cadascú gràcies a la valoració inicial individual, escollint els treballs de mobilitat, potència, força i resistència que més s’adaptin a tu. És una modalitat ideal per qui vulgui entrenar amb més privacitat amb amics, família o parella. 

1 entreno/setmana

90
al mes (IVA inclòs)
  •  

2 entrenos/setmana

160
al mes (IVA inclòs)
  •  

3 entrenos/setmana

235
al mes (IVA inclòs)
  •  

Entrenament en grup reduït

Entrenaments funcionals de fins a 4 persones apte per a tots i totes. Personalitzem els exercicis al teu estat de forma actual gràcies a la valoració incial individual i en cap moment t’hauràs de preocupar si els teus companys/es tenen més o menys experiència a l’entrenament, nosaltres ho adaptem. Començarem amb automassatges de foam roller i exercicis de mobilitat. Després farem un escalfament actiu amb desplaçaments i moviments dinàmics. El primer bloc és el de potència, on aprendràs a moure’t més ràpid i de forma mé segura. Seguirem amb els blocs de força, que compte amb 2 o 3 blocs amb exercicis amb el teu propi pes o amb càrregues adaptes al teu nivell. Acabarem amb un treball cardiovascular de curta durada. Com a tots els nostres serveis, estarem al 100% atent a les teves necessitats però gaudint alhora de sessions més divertides i socials.

2 entrenos/setmana

120
al mes (IVA inclòs)
  •  

3 entrenos/setmana

180
al mes (IVA inclòs)
  •  

Et podem ajudar?

Et preguem que omplis tots els camps per poder-te assessorar millor. Gràcies!


    Entrenament PersonalEntrenament DuoEntrenament Grupal